Ventilasjon

Økt trivsel og bedre økonomi

Ener-Produkt AS har hatt fokus på boligventilasjon og inneklima i over 30 år. Vår lange erfaring og brede kompetanse gjør oss til en av markedets mest profesjonelle aktører.

Dagens boliger er svært tette, og krever god ventilasjon for å sikre et godt inneklima. For det norske klimaet er et balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning og frikjøling det beste alternativet. På den måten utnyttes varmen om vinteren, og om sommeren utnytter man sval og kjølig natteluft. Vi oppholder oss innendørs 90 % av tiden, og inneklimaet er derfor essensielt for helsen.

Vi setter dine behov først

Et ventilasjons anlegg som skal passe boligen og dens brukere krever mye planlegging, og vi er gode på prosjektering. Vi bruker mye tid på å sette oss inn i hver enkelt kundes behov, for å finne de riktige og mest økonomiske løsningene.

Enervent TS

Vårt produkt Enervent TS er en økonomisk investering som løfter inneklimaet ditt. I 2002 ble vårt system, Enervent TS, kåret til best-i-test av Forbrukerrapporten og Byggforsk (NBI). Effekt, ytelse, strømforbruk og luftmengde ble målt på ti markedsledende ventilasjonssystemer i Norge. Enervent TS kom best ut i en samlet vurdering av energiøkonomi, ventilasjon og inneklima. Her finner du en oversikt over våre ulike modeller:

Ensy

Vi leverer også ventilasjonssystemer fra Ensy.

Din totalleverandør

Ener-Produkt AS er en totalleverandør innen ventilasjon, varmepumper, sentralstøvsugere og vannbåren varme. Vi hjelper boligeiere, det offentlige og private næringsliv.

Våre kunder gir oss svært positive tilbakemeldinger om store besparelser og et svært forbedret inneklima. Dette er bra for både miljø og helse.
Om du har spørsmål om energiøkonomiske produkter, ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag. Vi forteller deg gjerne om miljøeffektene, og om hvor mye du kan spare.

 

Enervent TS Kabinettmodell9V1A0283

                          Enervent TS                                                                      Ensy