Varmepumper

En varmepumpe utnytter energien effektivt, og er et godt alternativ til andre oppvarmingsløsninger. En varmepumpe er både miljøvennlig og bra for lommeboka. Den utnytter gratis varme som vi finner i luft, sjø, jord og fjell sammen med strøm. Du kjøper inn mindre energi, men har det varmt og godt inne.

Se på årlige driftskostnader sammenlignet med investeringskostnader. Mange varmepumper er avhengig av en varmekilde det er svært kostbart å lage (f.eks energibrønn). Det er også vanskelig å spå hva som vil være den mest økonomiske varmekilden i fremtiden. Det kan derfor være lurt å sammenligne virkningsgraden opp mot investeringen. Teknologien taler for at det vil være mest lønnsomt å hente energi fra uteluften. Fordelen er i tillegg at investeringen er lav.

Norsk klima er ekstremt, og krever mye av en varmepumpe. Velg en varmepumpe som takler temperaturer på -15 grader, og som ikke er avhengig av ekstra mye strømforbruk for å virke om vinteren.

Skaff deg informasjon, og ikke gå for det første og billigste tilbudet. Det er sjeldent det beste. Undersøk om systemet er billig i drift og hva som kreves av vedlikehold.

Snakk med oss om varmepumper.

Bruk kontakskjemaet så tar vi kontakt med deg.

Navn
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 50 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.