Sentralstøvsuger

Sentralstøvsuger er en rimelig og god investering i bedre helse. Det er ingen tilfeldighet at Norges Astma- og Allergiforbund anbefaler sentralstøvsugere. Ordinære støvsugere fjerner kun de største støvpartiklene fra luften, mens det farlige mikrostøvet blir igjen i boligen. Med sentralstøvsuger blåses alle støvpartikler ut av boligen. Den er tilnærmet vedlikeholdsfri så lenge det ikke trengs filter i systemet.

Forhindrer irritasjon

Irriterer du deg også over for korte ledninger, støvsugere som stopper i dørkarmen eller velter rundt? En sentralstøvsuger er praktisk i den forstand at du slipper å slepe en tung støvsuger etter deg rundt i boligen.

De beste sentralstøvsugerne har også langt bedre effekt enn ordinære støvsugere. Vi har valgt å samarbeide med finske Allaway, som er Europas største produsent av sentralstøvsugere, til å produsere våre sentralstøvsugere.

Kvalitet er viktig. Ener sentralstøvsugere er blant de kraftigste på markedet. Samtidig er de markedets mest stillegående. Når du skal velge støvsuger er det viktig å se på kvaliteten på motor, rør, veggfeste og støvsamler. Eners sentralstøvsugere er ikke billigst på markedet, men vi vet at vårt produkt er det beste. Kvalitet varer lengre.

Våre modeller: 

Ener V3 er en kompakt liten modell som passer for mindre leiligheter og hus. Den har svært lavt støynivå, bare 60dB. Over og underdel er laget i slagfast plast, midtre del er i stål. 1300W, 28kPa vaccum, 480 airwatt. Støvmottaket er på hele 14 liter.

Ener V4 er den mellomstore modellen, for noe større hus. Rørlengde opptil 40 meter. Robust utførelse i stål. Stillegående, bare 60dB. 1600W motor, som gir 33kPa vaccum (570 airwatt). 14 liter kapasiitet på støvoppsamler.

Ener V6 Extreme er top-of-the-line-modellen, for de store oppgavene. Passer for installasjoner med opptil 60m rørgate. Robust og kraftig design. Lavt støynivå, kun 62dB. 2,2kW, 35 kPa vaccum, 790 airwatt, 20l støvoppsamler.

Hvordan installere sentralstøvsuger i ditt hus ser du her.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om sentralstøvsugere eller trenger hjelp til å finne din modell.