Ener sentralstøvsuger

Hva bør du vite om sentralstøvsugere?

Sentralstøvsuger er en rimelig og god investering i bedre helse. Det er ingen tilfeldighet at Astma- og allergiforbundet anbefaler sentralstøvsugere. Ordinære støvsugere fjerner kun de største støvpartiklene fra luften, mens det farlige mikrostøvet blir igjen i boligen. Med sentralstøvsuger blåses alle støvpartikler ut av boligen. Den er tilnærmet vedlikeholdsfri så lenge det ikke trengs filter i systemet.

Sentralstøvsuger er praktisk. Du slipper å slepe en tung støvsugeren rundt i boligen, samtidig som du slipper støyen. De beste sentralstøvsugerne har også langt bedre effekt enn ordinære støvsugere. Vi har valgt å samarbeide med Europas største produsent av sentralstøvsugere (Allaway OY i Finand) til å produsere våre sentralstøvsugere.

Kvalitet er viktig. Allaway sentralstøvsugere er blant de kraftigste på markedet. Samtidig er de markedets mest stillegående. Når du skal velge støvsuger er det viktig å se på kvaliteten på motor, rør, veggfeste og støvsamler. Eners sentralstøvsugere er ikke billigst på markedet, men vi vet at vårt produkt er det beste. Kvalitet varer lengre.

Hvordan installere sentralstøvsuger i ditt hus ser du her.